XARCUTERIES ANTON

DESDE 1947

Xarcuteries Anton, neix el 1947 a Gelida de la mà de Ton Esteve i establint-se en el seu poble d’origen: a Ca l’Andreuet al carrer Major. Tant el pare com els germans habien treballat en el ram de la carniceria i del porc en particular.

El 1969 Ton Esteve i Josep Duch s’associen per liderar una empresa integral de carniceria, desde la granja, passant per l’escorxador i acabant amb varies botigues minoristes. Aquesta aventura empresarial va continuar fins 1974. En aquell moment decideixen continuar camins separats i Ton Esteve obre la primera carniceria xarcuteria Anton: al carrer de Mas i Jornet de Vilafranca del Penedès.

A l’any 1998 es dóna una embranzida important amb l’obertura de la nau central de producció i expedició en el camí de Moja de Vilafranca.

Actualment, Tocineries i Xarcuteries Anton està liderada per la segona generació de la família Esteve.

La venda de producte fresc de vedella, porc, xai, aus i conill són el centre de l’activitat econòmica de l’empresa. La xarxa de venda comprèn 11 botigues pròpies de venda repartides en 6 municipis de l’Alt Penedès i el Garraf. Igualment ven directament a altres clients com restaurants, bars, carniceries i xarcuteries, escoles, col.lectius, etc … El repartiment per aquests establiments es fa a domicili a través de la xarxa pròpia de transport.

Disposa també d’una línia de productes precuinats i plats preparats que es poden trobar a les botigues pròpies o bé per encàrrec per a celebracions i esdeveniment de qualsevol tipus.