[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5172″ alignment=”center”][vc_column_text]

SAPS QUÈ ÉS EL TRASH-COOKING?

 Tècnica gastronòmica que permet utilitzar un aliment fresc en la seva totalitat: creativitat i estalvi agafats de la mà

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

El trash-cooking, més conegut com a cuina d’aprofitament, és una tendència que cada vegada té més seguidors sobretot en el món de la restauració.

Aquesta tècnica consisteix en aprofitar aquelles parts dels aliments que habitualment no cuinem, com per exemple les ales del pollastre, els fetges, ossos d’espinada, etc.

Nosaltres t’ajudarem en la teva creativitat per a inventar noves receptes delicioses i increïbles que mai hauries imaginat.

No ho desaprofitis!

A continuació prepararàs amb nosaltres la nostra recepta Anton

ALES DE POLLASTRE A LA CERVESA

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]INGREDIENTS:

  • 10 ales de pollastre
  • 1 pebrot verd
  • Sal i pebre
  • 1 ceba
  • 1 got de cervesa
  • 1 all
  • Una fulla de llorer
  • Oli d’oliva

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5178″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_column_text]ELABORACIÓ:

Per començar salpebrem les ales, a continuació posem la cassola a foc baix amb una mica d’oli.

Quan estigui l’oli calent, afegim la ceba, el pebrot verd, els alls picats i ho deixem fregir molt lentament.

Quan les aletes estiguin daurades, afegim el got de cervesa.

Per finalitzar deixa que es consumeixi la salsa i ja les tens llestes per a servir.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]