Precuinats

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2157″ img_size=”full” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_column_text]

CANELONS CASOLANS

Malgrat ser més que evident que es tracta d’un plat de la cuina italiana (documentació -ja del segle XVI!-, així ho confirma), ningú pot negar que els canelons estan tan lligats a la nostra cuina que fins i tot hi ha a qui li sona estrany quan a casa nostra sent que hi ha qui en diu canelons a la catalana al que “tota la vida” s’ha conegut amb el nom de canelons.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2162″ img_size=”full” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_column_text]

FIDEUÀ

La recepta que us presento avui és la versió que acostumo a fer a casa. No hi ha massa diferències amb les altres, però si que he respectat alguns consells que m’han fet arribar lectors valencians que tenen més tradició i experiència en l’elaboració d’aquest plat que nosaltres, els catalans, tot s’ha de dir.
Com veureu, m’agrada enrossir els fideus prèviament en una paella amb una mica d’oli.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2165″ img_size=”full” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_column_text]

CROQUETES CASOLANES

Un clàssic dels clàssics: la croqueta de pollastre casolana.
No conec ningú… a qui no li agradin les croquetes casolanes de pollastre.
Normalment, aprofito el pollastre sobrant d’un pollastre a l’ast compra’t amb anterioritat. El gustet del pollastre a l’ast es nota….i queden molt bones, però les podeu fer amb pollastre rostit o pollastre a la planxa.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Plats precuinats i d’elaboració pròpia” h2_google_fonts=”font_family:Josefin%20Slab%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”Serveis setmanla o per encàrrec” color=”green” add_button=”right” btn_title=”Comandes” btn_style=”3d” btn_color=”success” btn_size=”lg” btn_align=”right” use_custom_fonts_h2=”true” btn_button_block=”true”]Posis en contacte amb nosaltres per fer la seva comanda o bé per demanar un pressupost a la mida.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2171″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_column_text]

VEDELLA AMB BOLETS

El Tall rodó (o Vedella amb bolets) és un plat que ens encanta a casa, és d’aquells que fa caliu….sobretot a l’hivern. A nosaltres ens agrada acompanyar-lo d’una bona trumfada o puré de patata.
Si sou fora de la temporada de bolets, podeu utilitzar-ne de congelats, de pot o de secs.
El plat no es complicat, però requereix de temps a la cuina[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2173″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_column_text]

CONILL ROSTIT

El rostit humit és el nom d’una tècnica de cocció molt popular i típic de la cuina catalana. Consisteix a coure aus carns o caça estovant-les i enrossint-les amb la humitat que desprenen les verdures que es poden afegir. Generalment es fa en cassola de fang, per la qual cosa també és popularment coneguda com a rostit en cassola de fang, però les cuines elèctriques i d’inducció actuals han canviat la manera de fer-lo, utilitzant altres cassoles, per exemple de ferro, que no sempre tenen les característiques de la terrissa[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2175″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_column_text]

CALAMARS FARCITS AMB GAMBES

Avui us presento una recepta d’aquelles que et permeten llepar-te els dits.
Els calamars es poden farcir de mil maneres i, com sempre, jo us proposo la recepta més tradicional de totes. No cal dir que la qualitat de la matèria primera determinarà el resultat.
La salsa d’aquest plat, feta amb brou de peix, és absolutament magistral.
Si esteu de dieta, és millor que no el cuineu.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2157″ img_size=”full” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_column_text]

CANELONS CASOLANS

Malgrat ser més que evident que es tracta d’un plat de la cuina italiana (documentació -ja del segle XVI!-, així ho confirma), ningú pot negar que els canelons estan tan lligats a la nostra cuina que fins i tot hi ha a qui li sona estrany quan a casa nostra sent que hi ha qui en diu canelons a la catalana al que “tota la vida” s’ha conegut amb el nom de canelons.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2162″ img_size=”full” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_column_text]

FIDEUÀ

La recepta que us presento avui és la versió que acostumo a fer a casa. No hi ha massa diferències amb les altres, però si que he respectat alguns consells que m’han fet arribar lectors valencians que tenen més tradició i experiència en l’elaboració d’aquest plat que nosaltres, els catalans, tot s’ha de dir.
Com veureu, m’agrada enrossir els fideus prèviament en una paella amb una mica d’oli.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2165″ img_size=”full” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_column_text]

CROQUETES CASOLANES

Un clàssic dels clàssics: la croqueta de pollastre casolana.
No conec ningú… a qui no li agradin les croquetes casolanes de pollastre.
Normalment, aprofito el pollastre sobrant d’un pollastre a l’ast compra’t amb anterioritat. El gustet del pollastre a l’ast es nota….i queden molt bones, però les podeu fer amb pollastre rostit o pollastre a la planxa.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]