[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5183″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]El pollastre té la característica de ser un plat que agrada a tothom. Així doncs, en combinar el cava amb el pollastre obtenim un sabor i un gust molt suaus que permeten cuinar d’una manera molt senzilla un plat ben diferent.
ELABORACIÓ PAS A PAS:
- Sofregim el pollastre a la cassola, afegint-li sal i pebre.
- Un cop el tenim sofregit, traiem el pollastre i es comença a fer el sofregit tot triturant la ceba, la fulla de llorer, el pa torrat, l’all, el cava i l’aigua.
- Tan bon punt tinguem el sofregit fet, cal afegir el pollastre. Li podem afegir també julivert per sobre per donar-li sabor.
- Finalment, es deixa el sofregit i el pollastre a la cassola durant 1 hora i quart.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]INGREDIENTS (per 4 persones):
- 1 pollastre de qualitat Anton
- 800 g de ceba
- Pa torrat
- 2 dents d’all
- 1 fulla de llorer
- Sal, pebre, julivert
- 25 ml de cava
- 25 ml d’aigua
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]