[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2793″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]L’ossobuco és una carn molt tendra i melosa. Les seves propietats juntament amb el sofregit fan que sigui un plat molt saborós i complet a l’hora de degustar-lo. D’altra banda, es tracta d’un plat fàcil de cuinar i el seu resultat és exquisit.
ELABORACIÓ PAS A PAS:
- Fem el sofregit amb la ceba, l’all i la fulla de llorer.
- Un cop tenim el sofregit fet, afegim els 4 ossobucos. Abans de coure-ho, li tirem per sobre julivert i un rajolí de vi blanc. També li podem posar un parell de tomàquets ratllats per donar-li més sabor.
- Finalment es deixa coure durant 1 hora i mitja. Si durant aquest període de temps veiem que va quedant sec, li anem afegint aigua per sobre.
Aquest plat, el podem acompanyar amb arròs i verduretes.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]INGREDIENTS (per 4 persones):
- 4 Ossobucos de vedella
- 1 kg de ceba
- 2 dents d’all
- 1 fulla de llorer
- Sal, pebre, farina, julivert
- 2 tomàquets ratllats
- Vi blanc
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]